امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
آمار بازدید سایت
برای اینکه راحت تر و سریع تر چمدان سفر خود را جمع کنید و در طول سفر هم کمترین وقت و پول را هزینه کنید، ترفندهای زیر را در ذهن خود داشته باشید.
1. برای خرید بلیط از پنجره های ناشناس و محرمانه مرورگر استفاده کنید.
2. کابل های شارژر را در جعبه های عینک نگهداری کنید تا سالم بمانند.
3. بسته های کوچکی از کرم ها و لوسیون های موردنیاز پوست بردارید تا حجم زیادی از کیف را اشغال نکنند.
4. دستمال خشککن در انتهای چمدان قرار دهید تا لباس ها بوی تازگی و تمیزی خود را حفظ کنند.
5. با استفاده از فنر خودکارهای قدیمی و از کار افتاده، از خراب یا شکسته شدن شارژر خود جلوگیری کنید.
6. در فرودگاه به دستشویی هایی که نزدیک هستند، نروید زیرا همیشه شلوغ تر هستند و ممکن است مجبور باشید در صف بایستید.
7. برای محافظت از تیغ ژیلت از کلیپس های دفتر و کتاب استفاده کنید.
8. اگر شارژر دیواری موبایل خود را فراموش کردید، کابل یواسبی را به تلویزیون وصل و گوشی خود را شارژ کنید.
9. لباس ها را به جای تا کردن، رول کنید تا فضای کمتری اشغال کنند.
10. اگر مجبور هستید لباس خود را تا کنید، از دستمال کاغذی استفاده کنید تا چروک نشود.
11. از جعبه های قرص برای سازمان دادن زیورآلات استفاده کنید تا در هم گره نخورند و آسیبی به هیچ کدام وارد نشود.
12. از مدارک مهم و شناسنامه خود اسکن بگیرید تا نسخه الکترونیک آنها را نیز همراه داشته باشید.
13. پیش از اینکه به بازرسی و بخش امنیت فرودگاه برسید، کیف پول، کلیدها و دیگر وسایلی که دم دست نیاز ندارید را در ساک قرار دهید تا هر چه سریع تر از بخش گشت و چک کردن اثاثیه بیرون بیایید.
14. صابون و وسایل حمام خود را در کیسه ای کوچک قرار دهید تا فضای کمی اشغال کنند.
15. برای کفش می توانید از کلاه های رنگ مو استفاده کنید تا کاملا کف آنها را بپوشاند.
16. قرار دادن گوشی موبایل در حالت «پرواز» به حفظ بیشتر باتری و شارژ سریع تر کمک می کند.
17. برای اینکه سیم هدفون گره نخورد، آن را دور کلیپس کاغذ بپیچید.
18. سنجاق های مو را درون جعبه های آدامس می توانید نگهداری کنید.
19. برای حفظ خط تای پیراهن های مردانه، کمربندها را دور یقه آنها بپیچید. یا مقوایی در قسمت یقه قرار دهید.
20. ترجیحا صندلی نزدیک به بال هواپیما را انتخاب کنید تا کمترین مشکل را داشته باشید.
21. خمیردندان، شامپو و دیگر وسایل بهداشتی را وقتی یک بار اندازه کوچک آنها را می خرید، ظرف آنها را نگهدارید و برای سفرهای بعدی، فقط داخل آنها را پر کنید و دوباره برای خرید گزینه های جدید هزینه نکنید.
22. برای استفاده آفلاین از نقشه گوگل، روی گزینه Ok Maps کلیک کنید تا بدون اینترنت هم بتوانید به نقشه خیابان ها دسترسی داشته باشید.
23. برای استفاده بهینه از فضای چمدان، لباس های خود را مرتب تا کنید. سپس آنها را درون کیسه های وکیوم بگذارید و هوایشان را بگیرید تا در کمترین حجم، بیشترین لباس و وسایل را در چمدان جمع کنید.
24. به جای خریدن آب در فرودگاه که اصولا چند برابر قیمت دارند، یک بطری خالی با خود بیاورید و پس از عبور از بازرسی آن را پر کنید.
25. اگر دو نفر هستید، دو صندلی کنار پنجره را بخرید.
26. بهترین زمان برای رفتن به دستشویی در هواپیما موقعی است که مهماندارها در حال پذیرایی از مسافران هستند. در بیشتر طول پرواز مسافران اجازه بلند شدن از جای خود را ندارند، اما از این زمان می توانید استفاده کنید.
27. در طول سفرهای خارجی حتما از GPS استفاده کنید.
28. برای اینکه چمدان خود را سریع تر از قسمت بار تحویل بگیرید، روی آن برچسب شکستنی بچسبانید. ماموران بار هواپیما این چمدان ها را روی بقیه می گذارند تا به محتویات داخلی آنها آسیب نرسد. به همین دلیل، جزو اولین چمدان هایی خواهد بود که در روی چرخ گردان قرار داده می شود.
29. تصویر گردشگران دیگر را از عکس های خود حذف کنید.
30. به جای استفاده از صرافی های فرودگاه، از دستگاه های خودپرداز برای تبدیل ارز خود استفاده کنید تا مجبور نشوید پول اضافه تری پرداخت کنید.
منبع:bartarinha.ir
برچسب های مهم
می توانید در سرخ کردن انواع مرغ و ماهی از جو دو سر پرک استفاده کنید
جو دو سر پرک یکی از غلاتی است که از آن فقط برای درست کردن سوپ یا آش استفاده نمی شود. جو دو سر پرک کاربردهای بسیاری در آشپزی دارد و با آن می توانید غذاهای خوش طعم و لذیذی درست کنید.
جو دو سر پرک فقط برای درست کردن سوپ و آش نیست
1 - شما در تهیه انواع کتلت می توانید به جای آرد سوخاری از جو دو سر پرک ریز شده استفاده کنید
2 - همچنین در سرخ کردن انواع مرغ و ماهی از این غله استفاده کنید.
3 - از آنجا که جو پرک لعاب زیادی دارد آن را پودر کرده و یا همان گونه به صورت پرک در انواع غذاها و خورش ها اضافه کنید که بهترین جایگزین سیب زمینی به عنوان غلیظ کننده غذاها است.
4 - جو دو سر پرک خرد را می توانید در تهیه انواع کوکو و دلمه استفاده کنید.
5 - در تهیه سالاد الویه می توانید به جای سیب زمینی از پرک جو دو سر پخته شده استفاده کنید . برای پخت جو دو سر پرک به ازای هر پیمانه جو دو سر پرک دو پیمانه آب کافی است.
6 - همچنین می توانید با استفاده از جو دو سر پرک مقوی ترین ولذیذترین صبحانه را تهیه کنید ،فقط کافی است جو دو سر پرک را پخته و در شیر یا شیر سویا ریخته و به همراه عسل یا شکر و یا بسته به سلیقه خودتان بدون عسل و شکر مصرف کنید. برای صبحانه می توانید آن را با دارچین و یا جوز هندی مزه دار کنید.
7 - کشمش و یا هر نوع میوه خشک و یا تازه نظیر تکه های موز ، توت فرنگی ، سیب و یا توت تازه به آن اضافه کنید و در آخر مقدار کمی شکر یا عسل و کمی شیر به آن اضافه کرده و میل کنید.
8 - از آن جا که جو دو سر پرک آماده مصرف است می توانید حتی بدون پختن نیز آن را در شیر یا شیرسویای گرم ریخته و میل کنید . بر حسب سلیقه خود می توانید با افزودن انواع دانه ها همچون گردو ، بادام ، یا انواع میوه های خشک در آن صبحانه ای سرشار از ویتامین تهیه کنید.
منبع : khorasannews.com
برچسب های مهم
ليمو عماني همان ليمو ترش معمولي خشك شده است . اما شهرت آن به اسم ليمو " عماني " به دليل اين است كه شهر عمان پايتخت كشور اردن معروف ترين نوع ليمو را دارد . كشورهای اردن، لبنان و فلسطين بين ساير كشورها از نظر محصولات مركباتي ، بسيار به نام هستند و طعم و عطر اين محصولاتشان مثل پسته دامغان يا سيب اهر و يا زعفران قائن و خربزه مشهد!! شهرت جهاني دارد. ولي بعضي ها به اشتباه، اين ليمو را ليموي عماني مي نامند. چنانكه ميدانيد كشور عمان فاقد هر نوع محصولات مركباتي معروف است و زیتون این کشور بسیار معروف است !
در مورد استفاده از ليمو عماني نيز همانطور كه قبلا توضيح داده ام، بهتر است به جاي سوراخ كردن پوست ليمو با چنگال، ليمو را با چاقو از وسط ببريد و هسته هاي آن را خارج كنيد و به همين صورت داخل خورش استفاده كنيد تا به جاي طعم پوست ليمو ، از طعم و عطر خود ليمو بهره مند شويد .
بعضي ها نيز از گرد ليمو عماني استفاده مي كنند كه در بعضي از خوراك ، باعث كدر و تيره شدن رنگ خوراك ميشود . و معروف ترين روش استفاده از ليمو عماني نيز همان روش خيساندن در آب ولرم و بعد سوراخ كردن پوست ليمو و استفاده از آن داخل خورشهاست كه راجع به اين موضوع قبلا كاملا توضيح داده ام . در اين روش بيشتر از آنكه عطر و مزه ليمو داخل خورش شود ، خورش مزه پوست ليموي خشك شده ميگيرد و روش زياد جالبي به نظر نميرسد . (( البته با نهايت احترام به پيشكسوتاني كه همچنان از اين روش استفاده مي كنند عقيده و تجربه و تحقيقات شخصي را بيان كردم ))
ولي خوب در هر صورت از هر كدام از روشها كه استفاده مي كنيد ، دقت داشته باشيد كه ليمو عماني در خورش بيشترين مقدار چربي را به خود جذب ميكند و بهتر است هنگام ميل كردن غذا ، از خوردن ليموي داخل خورش صرف نظر كنيد .
منبع : sooran.com
برچسب های مهم
از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
دانه های فلفل تندترین قسمتهای این گیاه هستند. اما همه فلفل ها مثل هم نیستند برخی از آنها تندی بسیار کمی دارند و برخی از آنها آنقدر تند هستند که باید با دستکش آنها را برداریم . اگر شما هم جزء کسانی هستید که دوست دارید تشخیص دهید چه فلفلی تند است و چه فلفلی تندی کمتری دارد می توانید از روشی که در اینجا ذکر می کنیم استفاده کنید.
دستورالعمل :
وقتی می خواهید فلفل بخرید درباره میزان تندی آن از فروشنده سئوال کنید و اگر از فروشگاههای بزرگ خرید می کنید باید به توضیحات نوشته شده روی برچسب آن توجه کنید . معمولا" بعد از قیمت ، روی برچسبها میزان تندی فلفل نوشته می شود.
به نمودار اسکوویل مراجعه کنید. مقیاس اسکوویل ، یک نوع شاخص اندازه گیری است که برای نشان دادن میزان تندی فلفل به کار می رود.
از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید . معمولا" هرچه فلفل ریزتر باشد تند تر است. هم فلفلهای قرمز و هم فلفلهای سبز می توانند خیلی تند باشند بنابراین رنگ فلفل نمی تواند ملاک خوبی برای قضاوت کردن درباره تندی آن باشد.
به تازگی فلفل هم توجه کنید و ببینید فلفل بو داده است یا تازه . اگر فلفل چین و چروک شده و رنگش تیره تر شده است حتما" بو داده است . فلفل بو داده معمولا" تندتر از فلفل تازه است ، بنابراین اگر نمی خواهید از فلفل های خیلی تند استفاده کنید بهتر است از فلفل های تازه استفاده کنید.
هشدارها :
1 - شما می توانید تندی فلفل را با خارج کردن دانه های داخل آن کاهش دهید.
2 - وقتی قصد دارید فلفل های تند را به دست بگیرید حتما" دستکش بپوشید و بعد از دست زدن به فلفل حتما" دستهایتان را بشوئید تا پوستتان تحریک نشود .
منبع : aftabir.com
برچسب های مهم
گوشت ، ماده اصلی پخت انواع غذاهاست، اما چگونگی پخت آن در لطافت و خوشمزگی آن تاثیر بسزایی دارد . این نوشتار فوت و فن های پخت گوشت را آموزش می دهد .
خواباندن گوشت
یعنی گوشت را با ادویه و چاشنیهای مختلف، چند ساعتی گذاشتن و سپس کباب کردن و پختن. خواباندن، طعم آن را بسیار لذیذ میکند. اگر گوشت را به طریقه یاد شده بخوابانید، میتوانید آن را تا 3 ماه در فریزر نگاه دارید و در موقع نیاز بیرون بیاورید و کباب کنید و غذایی بسیار لذیذ فراهم سازید. گوشت و مرغ را 3 تا 4 ساعت بخوابانید ولی ماهی، نیمساعت کافی است. به هنگام کباب کردن مایع بیرون آمده از گوشت خوابیده را بتدریج روی گوشت بریزید تا طعم بهتری به گوشت بدهد.
استفاده از سرکه در پختن گوشت
اگر گوشت یا استخوان قلم را 48 ساعت در آبی خیس کنید که اندکی سرکه دارد و آن را در یخچال نگهدارید مواد غذایی بسیاری وارد آن خواهد شد. در ضمن، به مدت طبخ کمتری نیاز خواهید داشت. برای حداکثر استفاده، خوب است گوشت و استخوان را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا سرکه در آن نفوذ کند.
پختن استخوانهای گوشت
وقتی که استخوان را میپزید برای آنکه مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند عدد گوجهفرنگی یا مقداری سرکه به آن اضافه کنید. آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. از مصرف آن کوتاهی نکنید.
شستن گوشت قبل از فریز کردن
هنگام ذوب گوشت یخ زده، بسیاری از مواد غذایی همراه شیره از آن بیرون میآید. بنابراین گوشت را پیش از آنکه در فریزر بگذارید خوب بشویید تا بعد بتوانید شیره آن را همراه گوشت بپزید.
دمای پخت گوشت
نکته مهم درباره پخت گوشت این است که اگر حرارت زیاد به مدت طولانی به آن برسد، گوشت سفت میشود. (در ظرفی که حرارت را در خود نگه میدارد مثل ظرف چینی) حتما توجه کردهاید زمانی که چند دقیقهای صرف کباب کردن یا سرخ کردن گوشت میشود، براحتی میتوانید گوشت کبابی یا سرخ شده ر ا بخورید، ولی اگر آب روی همان گوشت سرخ شده بریزید و به مدت طولانی بپزید دو سه ساعت وقت لازم است تا بپزد. علت این است که پروتئین در حرارت زیاد سخت میشود.
آیا دقت کردهاید که شیشه یا لیوان شیر را اگر با آب داغ بشویید شیر اطراف شیشه یا لیوان دیرتر پاک میشود تا وقتی که آن را با آب سرد بشویید؟ یا اگر لکه خونی را روی پارچهای بریزید و آن را در آب داغ فرو کنید آن لکه دیر پاک میشود. اگر پنیر حرارت مستقیم و زیاد ببیند مثل لاستیک میشود. در همه این موارد پروتئین در اثر حرارت زیاد سفت و سخت میشود.
برای اینکه معلوم شود کدام درجه برای گوشت مناسب است تا پروتئین آن حفظ شود و طعم خوبی داشته باشد، حداقل سوخت صرف شود تا حداکثر خواص گوشت باقی بماند.
تحقیقات نشان داده که گوشت بهتر است در درجه حرارت کم پخته شود و سعی کنیم با همان آب اولیه پخته شود. اگر میبینیم گوشتی که رگههای چربی دارد نرمتر میشود به این دلیل است که چربی بخصوص وقتی که داغ نباشد حرارت را به آرامی منتقل میکند به هنگام تهیه ژیگو اگر گوشت را به اندازه و با درجه حرارت کم بپزید، گوشت براحتی و بزودی سرخ میشود، سفت نمیشود، همه گوشت به صورت یکنواخت میپزد و ته دیگ نمیگیرد.
در حرارت کم، گوشت کمتر جمع میشود و صورت ظاهری آن زیباتر میماند و نیز پر آبتر است. همچنین شیره مواد معدنی آن حفظ شده است.
منبع : jamejamonline.ir
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : jamejamonline.ir
برچسب های مهم
اگر در مورد سالم بودن تخم مرغ شک دارید با ما همراه شوید.
دقت کنید پوسته تخممرغ تازه، سفید، شفاف و زبر و خشن است اما پوسته تخممرغ کهنه کدر، صاف و بدرنگ است.
اگر در مورد تازه بودن آن شک دارید میتوانید مقداری محلول آب نمک سرد درست کنید سپس تخممرغ ها را درون محلول قرار دهید، اگر سالم باشد بهدلیل سنگین بودن به صورت عمودی به ته ظرف میرود اما اگر فاسد و کهنه باشد به صورت معلق و افقی در آب میماند.
یک راه ساده دیگر این است که تخممرغ را روبهروی یک منبع نور مانند یک لامپ بگیرید. در این حالت باید پوسته آن یکنواخت و عاری از ترکخوردگی، لکههای غیرمرئی و سوراخهای بزرگ باشد.
میتوانید تخممرغ را کنار گوش خود نگهدارید و به آرامی تکانش دهید، اگر هیچگونه صدایی نشنوید، به احتمال زیاد سالم است. اما اگر صدای واضح چلپ و چلوپ مانند قسمت سفیده را شنیدید، بهتر است آن را مصرف نکنید.
یک آزمایش دیگر این است که تخممرغ را در ظرفی بشکنید. همانطور که میدانید تخممرغ سالم 3 جزء آن یعنی زرده، سفیده غلیظ و سفیده رقیق به طور مجزا از هم دیده میشوند. اگر مانده باشد، این اجزا با هم مخلوط شده و رنگ آن کدر میشود.
منبع : hamshahrionline.ir
برچسب های مهم
در این مقاله شما را با بهترین راههای پخت ماهی آشنا می کنیم.
1- سوخاری کردن
واقعیت این است که بیشتر مردم، طعم غذاهای سوخاری را دوست دارند و حتی خیلی از کسانی که علاقهای به خوردن ماهی ندارند، بدشان نمیآید گاهی ماهی سوخاری را در برنامه غذایی خود داشته باشند. برای سالم و مغذیتر شدن ماهی سوخاری، میتوانید گوشت را حدود نیم ساعت پیش از سرخ کردن، در ترکیبی از آبلیمو، نمک، پودر فلفل سیاه و پودر سیر بخوابانید.
سپس هر دو طرف ماهی را به پودر سوخاری یا پودر نان خشک آغشته و ماهی را با روغنهای مخصوص سرخکردنی، سرخ کنید. قبل از خوردن ماهی، پودرهای سوخاری که آغشته به روغن هستند و در اثر حرارت دیدن، به رنگ قهوهای درآمدهاند، از سطح ماهی جدا كنید و گوشت سالم و خوشطعم آن را بخورید.
برای جدا شدن سادهتر پودر سوخاری، میتوانید حدود 3 دقیقه پیش از پایان پخت، در ماهیتابه را بگذارید تا پودر چسبیده به ماهیها با بخار ایجادشده، شل و به راحتی کنده شود. برای طبخ ماهی با این روش، بهتر است گوشت ماهی را بهصورت فیله درآورید.
2- تنوری کردن
بهترین راه طبخ ماهی تنوری در خانه، استفاده از فر است. برای طبخ ماهی تنوری، میتوانید از ماهیهای بزرگ و درسته هم استفاده كنید و نیازی به فیله کردن ماهیها نیست.
در این روش، ابتدا داخل شکم یا گوشت ماهی را با مقداری نمک و کمی پودر انار یا پودر لیمو عمانی طعمدار کنید، سپس روی پوست ماهی چند برش عمیق بزنید و تمام پوست و داخل برشها را با رب انار بپوشانید.
حالا ماهی را خوب داخل فویل آلومینیومی بپیچید و آن را بعد از قرار دادن در یک سینی یا تابه نازک، داخل طبقه وسط فر بگذارید. فر شما باید از قبل کاملا گرم شده و حداقل حدود 120 درجه سانتیگراد حرارت داشته باشد. مدت زمان پخت هم به اندازه ماهی بستگی دارد.
میتوانید حدود نیم ساعت بعد از قرار دادن ماهی در فر، فویل آن را باز کنید و ببینید چه مدت دیگر برای پخت کامل زمان لازم دارید. این روش، یکی از بهترین روشهای طبخ ماهی است که علاوه بر طعم خوبی که برای ماهی ایجاد میکند، بهدلیل استفاده نكردن از روغن، غذای سالمتری هم خواهید داشت.
3- آبپز کردن
تعجب نکنید؛ برای تهیه ماهی با این روش، قرار نیست که ماهیها را داخل آب بیندازید. فقط کافی است یک ظرف گود مانند قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید. سپس تکههای ماهی که فقط با کمی نمک طعمدار شدهاند، داخل فویل آلومینیومی ضخیمی بپیچید و در نهایت هم فویلهای حاوی ماهی را بعد از جوش آمدن آب، داخل ظرف بریزید.
اگر تکههای ماهی کوچک باشند، حدود 15-10 دقیقه برای پخت آنها کافی است. میتوانید یک قزلآلای نسبتا درشت را هم حدود 30 دقیقه با این روش بپزید.زمانی که ماهی در حال پختن است، باید برای تهیه سس این غذا دست به کار شوید.
سس ماهی آبپز باید ترکیبی از رب انار، گردوی آسیابشده، نعناع و جعفری ساطوری و مقداری هم پودر فلفل سیاه باشد که همگی آنها باید حدود 5 دقیقه باهم تفت داده شوند. درصورت تمایل میتوانید کمی پیازداغ هم به این سس اضافه کنید. سس ماهی آبپز باید درست پیش از سرو، روی آن ریخته شود.
4- بخارپز کردن
ماهی بخارپز بیشتر برای طرفداران سبزیجات که عاشق طعمهای طبیعی هستند، مناسب است. برای تهیه این ماهی، نیازی به استفاده از روغن نیست. گوشت ماهی در روش بخارپز کردن، عطر و طعم سبزیهای مختلف را به خود میگیرد و فقط افزودن کمی نمک و فلفل سیاه قبل از پخت به آن کافی است. در این روش، ابتدا باید کف تابه را با مقداری سیبزمینی حلقه شده بپوشانید.
سپس روی سیبزمینیها، یک ردیف هویج حلقه شده، یک ردیف ساقه کرفس خرد شده، یک ردیف فلفلدلمهای، یک ردیف پیاز خام حلقهشده و یک ردیف برگ سبزیهای معطری مانند نعناع، جعفری و گشنیز قرار دهید و تکههای ماهی را روی این سبزیها بگذارید.
در نهایت هم برگهای خردشده کرفس را روی ماهیها بپاشید و در تابه را بگذارید. بعد از گرم شدن تابه، حرارت را بهاندازهای کم کنید که ماهی و سایر سبزیها آب بیندازند و خوب بخارپز بشوند. در صورت تمایل میتوانید 2 حبه سیر هم به محتویات تابه اضافه کنید. شما میتوانید ماهی بخارپز را برای بهبود طعم آن، با کمی روغن زیتون و آبلیموی تازه یا سرکه سرو کنید.
منبع : salamat.ir
برچسب های مهم
برخی از غذاها بعد از گرم کردن دوباره یک سری مواد سمی و خطرناک تولید می کنند که برای بدن خطرناک است.
اغلب دیده می شود که افراد باقی مانده غذای خود را فریز کرده و بعد مجدد آن را مصرف می کنند. اگر چه در برخی موارد، این کار اشکالی ندارد اما گاهی سلامت افراد را تهدید می کند. به گفته متخصصان نگه داری باقی مانده غذاها و گرم کردن مجدد آنها خطرات جدی را برای بدن به همراه دارد. واقعیت این است که برخی غذاهای خاص پس از دوبار گرم کردن هیچ گونه ارزش غذایی ندارد.
1- گرم کردن مجدد سیب زمینی
این ماده غذایی ارزش غذایی بالایی دارد و برای بدن مفید است. اما اگر سیب زمینی برای بار دوم گرم شود، ارزش غذایی خود را از دست می دهد و دربدن ایجاد سم می کند.
2 - گرم کردن مجدد اسفناج
گرم کردن مجدد اسفناج می تواند بسیار خطرناک باشد؛ این سبزی حاوی درصد بالایی نیترات است که پس از گرم کردن مجدد به نیتریت تبدیل می شود که سرطان زاست. اسفناج را بلافاصله پس از پختن مصرف کنید.
3 - گرم کردن مجدد مرغ
خوردن گوشت مرغ پس از یک روز می تواند بسیار خطرناک باشد چرا که ترکیب پروتئین تغییر می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی می شود. از آنجا که مرغ نسبت به گوشت از پروتئین بیشتری برخوردار است، بهتر است به طور سرد مصرف شود.اگر لازم باشد بهتر است در دمای کم و در طولانی مدت گرم شود.
4 - گرم کردن مجدد کرفس
این سبزی کاربرد زیادی در پخت سوپ دارد. کرفس حاوی نیترات است و در صورت گرم شدن مجدد به ماده خطرناک تبدیل می شود لذا اگر در پخت سوپ از آن استفاده می کنید، به هنگام مصرف دوباره کرفس آن را جدا کنید.در پایان باید گفت که حتی نوع گرم کردن غذا نیز بسیار حائز اهمیت است چرا که امروزه افراد به طور چشمگیری از مایکروویو برای گرم کردن و پخت غذای خود استفاده می کنند و غافل از عوارض آن هستند.
5 - گرم کردن مجدد قارچ
این ماده غذایی یکی از شناخته شده ترین مواد است که تحت هیچ شرایطی نباید برای دومین بار گرم شود، چرا که ترکیب پروتئین آن پس از گرم شدن دوباره تغییر خواهد کرد و مشکلات گوارشی برای فرد به همراه خواهد داشت. در صورت لزوم سرد مصرف کنید.
6 - گرم کردن مجدد تخم مرغ
این ماده غذایی زمانی که در معرض دمای بالا قرار می گیرد، در بدن سم ایجاد می کند. گفتنی است که این اتفاق شامل غذاهایی که در پختشان از تخم مرغ استفاده شده است، نمی شود. از گرم کردن مجدد تخم مرغ بپرهیزید.
7 - گرم کردن مجدد چغندر
این سبزی حاوی نیترات است و برای سلامتی مفید است. مصرف چغندر پس از گرم کردن دوباره خطرناک نیست اما بهتر است که به صورت سرد مصرف شود.
منبع : tasnimnews.com
برچسب های مهم
* از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند .
* گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ).
*هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ).
* کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.
* برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید.
* زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند.
منبع : beryooni.com
برچسب های مهم
توصیه هایی برای تهیه سالاد
سبزی ها را بعد از شستن در آبکشی ریخته تا آب آن کاملا گرفته شود.سپس برای سالاد خرد نمایید.
همیشه برای تهیه سالادهای سبزی از سبزیجات و میوه های تازه استفاده نمایید تا سالاد شما طراوت بیشتری داشته باشد و مطبوع تر باشد.
اگر در سالاد از کنسرو ماهی یا تخم مرغ پخته استفاده می نمایید حتما هنگام سرو سالاد تخم مرغ و کنسرو را اضافه نمایید.
سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتیکه سس زودتر در سالاد بریزیم سبزیها پلاسیده می شوند و آب می اندازند.
سرکه سالاد به طور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.
نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن روغن زیتون را به آن اضافه نمائیم .
در صورتیکه بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط می کنیم ، بعد روغن زیتون را می ریزیم زیرا در این صورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی میشود.
در صورت مصرف کنسرو قارچ احتیاج به سرخ کردن ندارد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
برچسب های مهم
آیامراحل شستشوی سبزیجات را میدانید؟
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آنها باعث از بین رفتن ویتامینهای موجود در سبزیجات میشود.
توصیه میشود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود 60 درجه سانتیگراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیمهایی میشود که میتوانند ویتامینها را از بین ببرند.
این گزارش حاکی است سبزیها به دلیل احتمال از بین رفتن مواد مغذی و همچنین ایجاد مواد سرطان زا نباید به مدت طولانی سرخ شوند و اضافه روغن نباید به داخل ظروف اصلی برگردانده شود.
گفتنی است، بهتر است تخته آمادهسازی گوشت از سبزیها جدا باشد و به جای تختههای چوبی از پلاستیکهای فشرده استفاده شود و در صورت استفاده از تختههای چوبی، بعد از کار باید آنها را به دقت شسته و سطح آن را با لایهای نازک از نمک بپوشانند.
شستشوی سبزی 4 مرحله دارد
سبزیها از جمله گروههای غذایی هستند که مصرف روزانه 2 تا 4 واحدشان توصیه میشود اما شستشوی آنها از موارد مهمی است که عدم دقت در آن میتواند سبزیها را به یک تهدید جدی برای سلامت بدن تبدیل کند، بنابراین بهتر است برای شستشوی آنها 4 مرحله اشارهشده در ادامه را بخوانید.
مرحله پاکسازی سبزیجات
تمام برگها و ساقههای زرد، خشک و کهنه را بگیرید و گلولای موجود در سبزی را از آن جدا کنید.
مرحله انگل زدایی سبزیجات
به ازای هر لیتر آب، 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی اضافه کنید و طوری آب را هم بزنید که کف کند. حالا سبزیهای پاکشده را در این محلول بریزید. پس از 15 تا 20 دقیقه، آب را به آرامی خالی کنید و سبزی را در سبدی بریزید.
مرحله میکروبزدایی سبزیجات
برای از بین بردن میکروبهای احتمالی، به سبزی که در آب غوطهور است، مواد ضدعفونیکننده بر پایه کلر بیفزایید. البته بهتر است طبق دستورالعملی که روی بستهبندی مایع ضدعفونیکننده درجشده، سبزیها را با آن بشویید.
مرحله آبکشی سبزیجات
بهتر است برای اطمینان از نماندن ترکیبهایی که در دو مرحله قبلی استفاده کردهاید روی سبزیها، بار دیگر آنها را در آب غوطهور کنید و دوباره داخل سبدی بریزید تا سبزیها کاملا تمیز و برای مصرف اعضای خانواده آماده شوند.
خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آنها باعث از بین رفتن ویتامینهای موجود در سبزیجات میشود .
توصیه های ششگانه
1- با وجودی که بسیاری از متخصصان مصرف مایع ظرفشویی را برای مرحله انگل زدایی سبزیها (در درازمدت) زیانبار میدانند، نباید این مرحله را حذف کرد زیرا سبزیهای کشت شده در کشور حتماً دارای تخم انگل هستند که فقط با انجام این مرحله از بین میروند. در این خصوص، وزارت بهداشت از میان بد و بدتر، بد را انتخاب کرده است.
2- دمای آب مصرفی برای شستشوی سبزیها چندان اهمیتی ندارد اما برای حفظ تازگی، بهتر است سبزیها را با آب خنک بشویید.
3- از آنجا که در مرحله دوم تخم انگلها به سطح آب میآیند، بهتر است آب را به آرامی خالی کنید و در پایان سبزیها را در سبد بریزید و برای انجام مرحله سوم آماده کنید.
4- توصیه میشود تمام سبزیهای برگی را (از کاهو گرفته تا کلم برگ)، نه فقط سبزی خوردن، با این روش بشویید و فراموش نکنید که هر چه برگ سبزیها پهنتر باشد، احتمال آلوده بودنشان بیشتر خواهد بود.
5- هرگز سبزیها را نشسته داخل یخچال نگذارید (حتی برای چند دقیقه). البته نباید سبزی نشسته وارد خانه شود اما در صورت نداشتن امکان اجرای این توصیه، بهتر است سبزیها بعد از انجام تمام مراحل توصیهشده شسته و بعد از خارج شدن آب اضافی، در یخچال قرار داده شوند.
6- این سختگیریها برای سبزیهایی است که خام خورده میشوند و پوست محافظی ندارند که هنگام مصرف لازم باشد گرفته شود. اما میتوان سبزیهایی مانند هویج، سیبزمینی و پیاز را فقط با آب شست.
سبزی را خشک کنیم یا منجمد؟
هر 2 روش خشک کردن یا فریز کردن سبزی میتواند معایبی را به دنبال داشته باشد و بخشی از ریز مغذیهای موجود در سبزی را از بین ببرد. البته ممکن است نوع ماده مغذی که در هر یک از این روشها از بین میرود، متفاوت باشد. به عبارت سادهتر، در روش خشک کردن بخش قابلتوجهی از ویتامین C سبزیها از بین میرود و در عوض مقداری از املاح آنها حفظ میشوند. این در حالی است که وقتی شما سبزی تازه را فریز کنید و پس از مدتی آن را از حالت انجماد درمیآورید، حالت اکسیداسیون ضعیفی در سبزی رخ میدهد و این اکسیداسیون باعث میشود که برخی از املاح موجود در سبزی، تغییر ظرفیت بدهند و در نتیجه حجم املاح موجود در سبزی کاهش یابد.
توصیه میشود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود 60 درجه سانتیگراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیمهایی میشود که میتوانند ویتامینها را از بین ببرند .
با این توصیف میتوان گفت که خشککردن یا فریزکردن سبزیهای تازه برای بالابردن مدت زمان نگهداری آنها، باعث از بین رفتن حجمی از ریزمغذیها و املاح موجود در سبزیها میشود و معمولاً نمیتوان یکی از این 2 روش را بر دیگری برتری داد. به همین دلیل توصیه میشود در صورت امکان و برای بهره از تمام مواد مغذی و مفید موجود در سبزیها، تا جایی که میتوانید این گروه از مواد غذایی را به صورت تازه خریداری و مصرف کنید.
بد نیست این نکته را هم بدانید که مقاومت ویتامینها و املاح مختلف موجود در سبزیها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است. از نظر علم تغذیه، حساسترین ویتامینی که به سرعت در اثر حرارت دادن سبزیها از بین میرود و تخریب میشود، ویتامین C است و ویتامین B3 یا نیاسین هم جزو مقاومترین ویتامینها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت و اکسیداسیون بالا محسوب میشود.
منابع : ایسنا
هفتهنامه سلامت
سلامتیران
برچسب های مهم
نکاتی برای طبخ ماهی
فرار ماهی:
برای اینکه ماهی هنگام تمیز کردن از دست شما سُر نخورد، کمی نمک روی تخته ای که زیر ماهی گذاشته اید بپاشید و بعد ماهی را روی آن قرار دهید. ماهی به نمک می چسبد و بدون آنکه بلغزد، می توانید آن را پاک کنید.
جلوگیری از پخش شدن پولک ماهی:
برای پیشگیری از پخش شدن پولک ها به هنگام پاک کردن ماهی، آن را درون ظرف بزرگ و پُر آبی قرار دهید و فلس ها را داخل آب، از بدن ماهی جدا کنید
از بین بردن بوی ماهی از دست:
برای از بین بردن بوی ماهی از دست، دست های خود را با محلول سرکه و آب یا آب و نمک بشویید.
جلوگیری از متلاشی شدن ماهی آب پز:
اگر جزو کسانی هستید که ماهی آب پز می خورید، ولی با این مشکل روبرو هستید که ماهی به هنگام پختن در آب متلاشی می شود، برای جلوگیری از این کار، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.
شیر و ماهی:
هیچ وقت برای ذوب کردن یخ ماهی آن را درون آب نگذارید. آن را درون شیر قرار دهید. شیر مزه یخ زدگی را از ماهی می گیرد و طعم دلپذیری به آن می دهد و همه فکر می کنند، ماهی کاملا تازه است.
تیغ ماهی:
اگر تیغ ماهی در گلویتان گیر کرد، کمی سیب زمینی پخته یا تکه ای نان خمیر بخورید. برای کم کردن درد و ناراحتی ناشی از تیغ ماهی در گلو، یک لیمو ترش را از وسط به دو نیم کنید و بعد به آرامی آب لیمو را بمکید. این کار به نرم شدن تیغ ماهی کمک می کند و زود احساس راحتی می کنید.
منبع : sooran.com
برچسب های مهم
روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات
اصلیترین راه خوشمزه کردن سبزیها، گریل کردن آنهاست. میتوان سبزیهای مختلف را همراه با طعمدهندههای مخصوص گریل کرد و جشنی از طعمها و رنگهای شگفتانگیز به راه انداخت .
1 - نخودفرنگی
طعمدهنده : نعناع تازه
2 فنجان نخودفرنگی تازه یا یخزده را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود. بعد چند برگ نعناع تازه به آن اضافه کنید. بعد از یک تفت کوچک، آماده خوردن است.
2 - لوبیاسبز
طعمدهنده : سس سفریتو
یک پیاز، 4 گوجهفرنگی و 2 حبه سیر را خرد کنید و آنها را در روغنزیتون تفت دهید تا پخته و نرم شوند. بعد 1 کیلوگرم لوبیاسبز تازه را به تکههای بزرگ تقسیم و به مخلوطی که آماده کردهاید (یا همان Sofrito) اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شود.
3 - هویج
طعمدهنده : دانه زیره سبز
نصف فنجان هویج حلقهحلقه شده را در یک لیوان آب و کمی آب پرتقال میجوشانیم تا پخته شود. همینطور که هویج در حال پخته شدن است، یک حبه سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری زیرهسبز به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا مایع غلیظ شود و به هویج بچسبد. بعد یک قاشق چایخوری کره به آن اضافه میکنیم، حالا هویج آماده سرو کردن است؛ از خوردن آن لذت برید و عاشق آن شوید. این نکته را هم بدانید که پختن هویج آنتیاکسیدانهای آن را افزایش میدهد.
4 - کدو سبز
طعمدهنده : آبلیمو
با استفاده از پوستکن پوست کدو را بگیرید و آن را حلقهحلقه کنید. یک کاسه بیاورید و کدوها را در آن بریزید. آب نصف لیموی تازه را روی کدوها بریزید و 3 تا 4 برگ ریحان به آن اضافه کنید حال کمی روغن زیتون روی مخلوط بپاشید و با اضافه کردن پودر فلفلسیاه تازه و تکههای فلفلقرمز و کمی نمک دریا این ترکیب تابستانی خوشمزه را کامل کنید.
5 - کلمبروکلی
طعمدهنده : کره و لیمو
کلم بروکلی را در آب بجوشانید تا نرم شود. بعد آن را آبکش کنید تا کاملا آبش گرفته شود. کره را روی حرارت آب کنید و بگذارید رنگ آن به قهوهای روشن برسد. بلافاصله کلم بروکلیها را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن هم کمی سرخ شود. حالا یک لیموی تازه را از وسط نصف کنید و آب آن را روی کلمها بفشارید. با اضافه کردن کمی مغزهای بو داده میتوانید مزه آن را چند برابر لذتبخشتر کنید. این نکته را هم بدانید که کلم بروکلی در کنار ماهی جزو 10 غذای برتر برای سلامت است.
6 - ذرت
طعمدهنده : سس مایونز
منقل زغالی یا گریل گازی خود را روشن کنید. برگهای روی خوشه ذرت را از هم باز کنید ولی آنها را نکنید. غلاف نخی روی ذرت را جدا کنید. بعد دوباره پوشش ذرت را به حالت اولیه برگردانید و 10 دقیقه خوشهها را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند. حالا برای 15 دقیقه خوشهها را بدون آنکه پوستها را بکنید، روی آتش حرارت دهید، مدام آنها را بچرخانید تا نسوزند. بعد از 15 دقیقه، پوستهها را کنار بزنید و ذرتها را 5 تا 10 دقیقه حرارت بدهید تا کبابی شوند. حال اجاق را خاموش کنید و روی ذرتها یک لایه نازک سس مایونز بمالید. کمی آبلیموی تازه و پودر فلفل چیلی و پنیر پارمزان پودرشده هم روی آنها بپاشید و از خوردن ذرت لذت ببرید.
7 - اسفناج
طعمدهنده : جوز
یک فنجان خامه را با یکچهارم قاشق چایخوری جوز و 3 حبه سیر خرد شده با هم مخلوط و به اندازه کافی به آن نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به غلظت برسد. بعد 2 دسته اسفناج تازه را به مایه اضافه کنید و کمی حرارت دهید.
8 - کلم بروکسل
طعمدهنده : آویشن
بروکسلهای جوان را از وسط نصف کنید و در آب بجوشانید تا پخته و نرم شوند. درنهایت نمک، فلفل و آویشن تازه به آن اضافه کرده و آنها را در روغنزیتون تفت دهید.
9 - گلکلم
طعمدهنده : پودر کاری
یک گلکلم را خرد و با یک قاشق غذاخوری پودر کاری مخلوط کنید. مخلوط را در فر با دمای 45 درجه فارنهایت قرار دهید تا برشته شوند.
منبع : salamat.ir
برچسب های مهم
بسیاری از افراد تصور میكنند كه روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی كه رعایت نكتههای ظریفی در آن لازم و نشانه حرفهای بودن آشپز است و به شما یک زرشک پلوی خوش طعم و خوش رنگ می دهد.
زرشك از میوههایی است كه در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش مییابد؛ زرشك قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشك سیاه در كرمانشاه. به همین دلیل زرشك پلو در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط كشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور میكنند كه روش طبخ زرشک پلوا بسیار ساده است در حالی كه رعایت نكتههای ظریفی در آن لازم و نشانه حرفهای بودن آشپز است:
1 - برای اینكه زرشک پلوی تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تكههای مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آنها پیاز و ادویه و آب اضافه كنید.
2 - پیازی كه به مرغ اضافه میشود باید درسته باشد به همین دلیل پیازهای كوچك را انتخاب كنید و 2 تا 3 عدد از آنها را در ظرف حاوی مرغ بیندازید.
3 - ادویههای مورد نیاز برای طبخ مرغ فقط زردچوبه و كمی نمك است. مرغی كه برای زرشک پلو استفاده میشود باید زردرنگ باشد، به همین دلیل افزودن زعفران و رب گوجهفرنگی را به هیچوجه توصیه نمیكنم.
4 - مرغ باید آبدار باشد، البته آب غلیظ شده. آب مرغ را باید در كاسهای جدا از مرغ سرو كرد.
5 - روغنی كه برای سرخ كردن زرشك استفاده میكنید باید تازه باشد و البته كره برای این كار بهتر است.
6 - شكر را باید به زرشك در حال حرارت دیدن افزود زیرا هم باعث میشود زرشكها روی برنج بچسبند، هم غذا طعم ترش و شیرین پیدا كند.
7 - زرشك را باید روی حرارت ملایم تفت داد زیرا حرارت دیدن بیش از اندازه آن باعث خشك شدنش میشود و هنگام خوردن زرشک پلو به دندانها میچسبد.
8 - برای آنكه زعفران خوب رنگ بدهد، آن را در هاون سنگی یا چوبی آسیاب كنید نه در دستگاه آسیاب برقی زیرا با این كار عطر و بوی خود را از دست خواهد داد.
9 - برای آنكه زعفران كاملا رنگ بدهد، كره را قبل از اینكه كاملا آب شود با زرشك، زعفران و شكر در تابهای بریزید و وقتی كمی حرارت دید، نصف استكان آب به آن اضافه كنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. نگذارید زعفران روی حرارت زیاد بماند زیرا این كار عطر این ادویه را كم خواهد كرد.
10 - برخی خانمها زعفران به اصطلاح آبكرده را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری میكنند. این كار كاملا اشتباه است و باعث میشود این ادویه عطر و طعم خود را از دست بدهد و برای افزودن به غذا مناسب نباشد.
11 - بهترین نوشیدنی همراه زرشک پلو یك لیوان دوغ، شربت گلاب یا بهارنارنج است كه به شما پیشنهاد میكنم.
12 - برای زیباتر شدن زرشک پلو، پس از سرو آن روی زرشكها یك قاشق غذاخوری خلال پسته نیز بریزید. رنگ سبز آن در كنار قرمزی زرشك، ظاهر زیبایی به زرشكپلو خواهد داد.
اگراضافه وزن دارید
مصرف روغن را محدود و فقط به اندازه 6 قاشق مرباخوری برنج میل كنید. زرشک پلویتان را با سالاد سبزیهای تازه بخورید تا دریافت فیبر باعث احساس سیری در شما شود.
اگر یبوست دارید
بهتر است از روغن زیتون استفاده كنید. حتی میتوانید به غذایی كه در بشقابتان كشیدهاید، سبوس گندم پودرشده بیفزایید. خوردن زرشک پلو با سبزی خوردن تازه میزان فیبر دریافتی را افزایش میدهد و به كنترل این بیماری كمك میكند.
اگر كم خونی دارید
به جای مرغ از گوشت بوقلمون استفاده و قسمت ران آن را كه آهن بیشتری دارد، انتخاب كنید. همراه این غذا نیز یك لیوان آب پرتقال بنوشید زیرا وجود ویتامین C در آن باعث میشود آهن بیشتری جذب شود.
منبع : salamat.ir
برچسب های مهم
انتخاب برنج خوب
برنج خوب و درجه یک با این علامات شناخته می شود.برنج خوب بلند و باریک و قطر آن در هر دانه به یک اندازه و رنگ آن کمی زرد، بدون خرده و خوش عطر است که زیر دندان کاملا سفت و محکم می باشد.
بدیهی است که چنین برنجی از لحاظ قیمت گرانتر تمام می شود ولی باید توجه داشت برنج های ارزان معمولی دارای ری کمتری است و مسلم است که تفاوت قیمت را ری بیشتر برنج خوب جبران می نماید . پس به صرفه ما بوده برای مختصر تفاوت قیمت ارزش مصالح دیگر و در نتیجه مرغوبیت غذا را از بین نبریم .
نحوه خیس کردن برنج
بهتر است برنج را از روز یا شب قبل خیس نماییم اما ار فرصت این کار را نداریم حداقل ۳ تا ۴ ساعت قبل از طبخ برنج را خیس می گذاریم.
طریقه خیس کردن برنج به این صورت است که برنج را ابتدا به دقت پاک می کنیم .سپس برنج را با آب نیم گرم چند بار می شوئیم و موقع شستن زیاد چنگ نمی زنیم ، تا خرد نشود . آب آنرا چندین بار عوض می کنیم ، وقتی آب برنج کاملا زلال شد ، مقداری آب گرم (به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد)به قدری که دو بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشد ، روی برنج می ریزیم. و به نسبت هر کیلو برنج تقریبا نیم کیلو نمک سنگ را شسته در پارچه سفیدی قرار می دهیم و آن را روی برنج می گذاریم (اگر فرصت یک روز خیس گذاشتن برنج را نداریم از 650 گرم سنگ نمک استفاده می کنیم).
باید توجه داشت خیس کردن برنج با این مقدار نمک باعث سفت تر شدن برنج و در نتیجه جوشیدن بیشتر و خرد نشدن آن می گردد.
البته این برنج بعد از آبکش کردن کمی شور است که باید روی آن مقداری آب نیم گرم (ولرم) داد تا شوری آن گرفته شود و اگر نمک سنگ در دسترس نبود از نمک کوبیده استفاده می کنیم. بدین ترتیب که در هر 1 کیلو برنج 150 گرم نمک کوبیده می ریزیم.اگر برنج را از روز قبل خیس می گذارید ،120 گرم نمک کوبیده شده کافیست.
نکته : خیس کردن برنج به این صورت فقط برای طبخ برنج آبکش است و شامل طبخ کته نمی شود.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
برچسب های مهم
جزوه سیگنالها و سیستمها آماده برای دانلود مشخصات دانشگاه: صنعتی شریف استاد: دکتر بابایی زاده تعداد صفحات: 222 فرمت: پی دی اف PDF کیفیت: عالی حجم: 123 مگابایت نوع جزوه (تایپی یا دست نویس): دست نویس خوانا ... ...
جزییات چاه ارت حلقه ای طبق مبحث 13 انتخاب سیم لخت چند مفتولی مسی به عنوان الکترود هم از نظر اقتصادی و هم از نظر یک پارچه بودن الکترود و هادی اتصال زمین تا ترمینال اصلی زمین،نسبت به الکترود صفحه ای مسی که ایجاد نقاط اتصال سیم به صفحه با جوش یا بست و پیچ و مهره مخصوص در آن ... ...
برنامه ي گاوصندوق قيمت در بازار 9000 تومان با 50% تخفيف توضیحات آپدیت شدیم...!!!سازگاری کامل با اندروید 4.4 و ظاهر جدید و مدرن تر در آپدیت جدیدکاملترین برنامه ایرانی موجود در کافه بازار برای حفاظت از حریم شخصی، قابل رقابت با نمونه های خارجیبا نصب این برنامه عکس ... ...
Cadence Virtuoso IC Design library کتابخانه 65 نانومتر نرم افزار طراحی مدارات مجتمع کیدنس cadence 65nm technology TSMC 65NM CMOS Mixed Signal RF SALICIDE Low-K IMD 1P6M-1P9M PDK (CADENCE OA) (CRN65LP)(INCLUDES: CRN65 1.2V/3.3V; CRN65 1.2V/2.5V; CMN65 1.2V/3.3V; CMN65 ... ...
فایل ارائه شده با عنوان شبیه سازی توربین بادی(انرژی تجدید پذیر) با نرم افزار SAM، به همراه سورس کد نرم افزار و گزارش کامل در قالب Word و در 9 صفحه شامل فهرست مطالب زیر ارائه می شود: مقدمه: میخواهیم یک توربین بادی را نصب کرده و نتایج آن را از لحاظ اقتصادی بودن بررسی ... ...
پروژه یک نوع از تقویت کننده های کسکد (آبشاری ) با پروتئوس و رسم نمودار ... ...
Cadence Virtuoso IC Design library کتابخانه 180 نانومتر نرم افزار طراحی مدارات مجتمع کیدنس cadence 180nm technology TSMC 0.18um MM/RF PDK **به همراه آموزش افزودن کتابخانه به نرمافزار Cadence Virtuoso IC Design * برای آموزش های بیشتر کانال ما را در آپارات دنبال کنید. ... ...
این محصول جزییات اجرایی چاه ارت میله ای را نشان می دهد ... ...
Pdfکامل فصل 3 حل تمرین کتاب مدار الکتریکی دکتر جبه دار.هدف ما جلب رضایت شماست.شما میتوانید هر آنچه که لازم دارید از طریق ایمیل از ما درخواست نمایید تا ما برای شما فراهم کنیم.باتشکر از وقتی که در اختیار ما قرار داده اید. ... ...
فهرست مطالب: مقدمهبررسی مبانی فیزیک نیمه هادیبررسی پیوند PNترانزیستور پیوندی دو قطبی BJTترانزیستور های اثر میدانی ادوات نانو ... ...
کتاب سودمند و کامل "یادگیری VHDL با مثال اثر داگلاس پری" نوع فایل: PDF تعداد صفحات: 448 زبان: فارسی ترجمه کتاب برای یادگیری و تسلط به زبان توصیف سخت افزارVHDL تقدیم مهندسان فارسی زبان می گردد. VHDL (برنامهنویسی با مثال) فصل اول : مقدمهای بر VHDL فصل دوم : مدلسازی ... ...
کتاب مدارهای میکرو الکترونیک سدرا – اسمیت (ویرایش پنجم) با هدف آموزش و تحلیل و طراحی مدار های الکترونیک به صورت آنالوگ و دیجیتال برای دانشجویان گروه های مهندسی برق و کامپیوتر نوشته شده است.علاوه بر این کتاب حاضر منبع مناسبی برای مهندسین و متخصصانی می باشد که مایلند ... ...
در این پست قصد داریم فایل صوتی مباحث آزمون نظام مهندسی ساختمان رشته تاسیسات برقی (نظارت و طراحی) را در اختیار داوطلبان ورود به حرفه مهندسی قرار دهیم که بتوانند در اوقات رانندگی و کار از این فایلهای با کیفیت استفاده کنند و گام بلندی در راستای قبولی در آزمون مزبور ... ...
Cadence Virtuoso IC Design library کتابخانه 90 نانومتر نرم افزار طراحی مدارات مجتمع کیدنس cadence 90nm technology TSMC 90NM CMOS Mixed-Signal/RF PDK (CRN90G) v1.0a Initial PDK Release * Included the following models. 1. CRN90G MS 1.0V/1.8V/3.3V , DOC. ... ...
جزوه کنترل آماده برای دانلود مشخصات دانشگاه: تهران استاد: دکتر ادهمی تعداد صفحات: 134 فرمت: PDF کیفیت: عالی نوع جزوه (تایپی یا دست نویس): دست نویس با خط خوب ...
مجموعه گزارش کار آز تکنیک پالس (آز مدار های پالس و دیجیتال) شامل آزمایش های: فیلتر بالا گذر فیلتر پایین گذر مشخصه زمانی دیود مشخصه زمانی ترانزیستور مولتی ویبراتور بی استابل مولتی ویبراتور آستابل مولتی ویبراتور مونواستابل همراه با تصاویر مدار و نمودار های مربوط به ... ...
در این بخش از سایت مهندس 360 گزارشکار آزمایشگاه مدارهای مخابراتی در قالب فایل word برای دانلود و استفاده شما دانشجویان گرامی قرار داده شده است. همچنین تمام شبیه سازی ها در برنامه های PSPICE و پروتئوس انجام شده اند. این گزارشکار شامل آزمایش های زیر از درس مدار مخابراتی می ... ...
جزوه درس مخابرات 1 آماده برای دانلود >> مشخصات دانشگاه: صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) استاد: دکتر امین داور فرمت: PDF پی دی اف - قابل اجرا و خواندن بر روی لپ تاپ، موبایل و ... نوع: تایپ شده رشته: مهندسی برق تعداد صفحات: 197 کیفیت: بسیار عالی دانلود نمونه ... ...
جزوه ماشین های الکتریکی 1 آماده برای دانلود مشخصات دانشگاه: تهران استاد: دکتر عابدینی تعداد صفحات: 200 فرمت: پی دی اف PDF کیفیت: عالی حجم: 62.3 مگابایت نوع جزوه (تایپی یا دست نویس): دست نویس ... ...
مقدمه ای در مورد ترانزیستور ماسفتبررسی ساختار ترانزیستور ماسفتاعمال ولتاژ به گیتنحوه عملکرد ترانزیستور MOSFETمعادله جریان ولتاژ ترانزیستور MOSFETخازن های ترانزیستور MOSآثار کاهش ابعاد ترانزیستورپدیده اتصال دو ناحیه تهی Punch-throughپدیده کاهش ولتاژ آستانه به صورت القایی ... ...
در این آموزش کد های متلب و بلوک چینی سیمولینک به صورت تصویری ارائه شده است و می توانید بر اساس آنها شبیه سازی خود را در نرم افزار پیاده کنید . این آموزش برای شبیه سازی های مربوط به مقاله و پایان نامه می تواند بسیار کمک کننده باشد سر فصل ها : شبیه سازی کنترل مد لغزشی ... ...
"تئوری کدینگ" یکی از دروس مهم و البته قدیمی گرایش مخابرات سیستم در اغلب دانشگاهای ایران و جهان است. یکی از جدیدترین و به نظر ما بهترین این رفرنس ها کتاب تئوری کدینگ Daniel J. Costello است. در این کتاب روش های کدینگ کانال بررسی شده و به نظر اهالی فن این کتاب متن بسیار روان ... ...
توضیح درباره چند استاندارد اتوماسیون شبکه برق چکیده اتوماسیون کنترل و مدیریت پست های انتقال راهی است که پیشرفت تکنولوژی در صنعت برق ایجاد نموده و صنعت برق ناگزیر به گام نهادن در این راه می باشد[1]. با معرفی تکنولوژی های جدید و استفاده از پروتکل IEC 61850، طراحی سیستم ... ...
Cadence Virtuoso IC Design library کتابخانه 130 نانومتر نرم افزار طراحی مدارات مجتمع کیدنس cadence 130nm technology TSMC_130_PDK Release Note: ------------------------------------------------------------------ TSMC 0.13um CMOS Mixed-Signal/RF 1P8M/1P7M/1P6M SALICIDE ... ...
دانلود رایگان نمونه سوالات استخدامی مهندسی برق همراه با جواب تشریحی حجم فایل : 2.38 مگابایت نوع فایل : پی دی اف کیفیت فایل : عالی تعداد صفحات : 119 بنابر درخواست شما عزیزان مجموعه سوالات استخدامی برق را تهیه کرده ایم که در آن طیف وسیعی از سوالات درنظر گرفته ... ...
جزوه الکترونیک 2 آماده برای دانلود مشخصات دانشگاه: شیراز استاد: دکتر عباس ظریفکار تعداد صفحات: 210 فرمت: پی دی اف PDF کیفیت: عالی حجم: 58.5 مگابایت نوع جزوه (تایپی یا دست نویس): دست نویس ... ...
در این پست قصد داریم شما را با نمونه سوالات پر تکرار PHP و Mysql آشنا کنیم. امیدواریم این نمونه سوالات مورد توجه شما عزیزان قرار گیرند. ... ...
Cadence Virtuoso IC Design library کتابخانه 90 نانومتر نرم افزار طراحی مدارات مجتمع کیدنس cadence 90nm technology gpdk90nm V4.2 + gpdk90nm V4.6 RELEASE NOTES FOR THE 90nm GPDK--------------------------------------------------------------------------------VERSION ... ...
بی دردسر محافظ برق برای خودتان بسازید - با دوبار کلیک بر روی هر قطعه در پروتئوس میتوانید مقدار آن را ببینید حفاظت ولتاژ پایین و حفاظت ولتاژ بالا - زمان تاخیر 40 ثانیه قابل تغییر با تغییر مقدار مقاومت و خازن - پی سی بی طراحی شده آماده چاپ و مونتاژ به همراه لیست قطعات - ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یامحبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا